Vitaliteit

Voeding neem je elke dag tot je en iets wat wij dagelijks doen, heeft invloed! Invloed op je gezondheid, je gedrag en je gevoelens.
Ik help je graag bij:

  • de vruchtbaarheid te bevorderen
  • kwalen te verminderen
  • een zo’n fit en vitaal mogelijke zwangerschap
  • te achterhalen waarom een zwangerschap (nog) niet lukt

Eerst volgt er een kennismakingsgesprek, waarbij op maat gekeken wordt, wat er nodig en wenselijk is. Elke zwangerschap is namelijk anders. De afspraken kunnen online, via een video-call of telefonisch gepland worden. Zie hieronder een aantal voorbeeld pakketten waar jij gebruik van kunt maken of plan direct een gratis kennismakingsgesprek in van 30 minuten.

 

De voeding die een moeder (on)bewust tot zich neemt – ook al tijdens de prenatale fase –
leggen de basis voor de rest van een leven.

 

VIP pakket     
Bij het afnemen van het ‘VIP pakket’ zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden en wordt er gekeken naar je huidige voedingspatroon, je leefstijl en ook je klachten. A.d.h.v. jouw doelstellingen krijg je handvatten om de klachten/ kwaaltjes te verminderen. Gedurende de hele zwangerschap tot jullie kindje 6 maanden is, ben ik beschikbaar voor ondersteuning op een manier die bij jullie past en stemmen wij met elkaar af, wat nodig en wenselijk is. Tussendoor is er de mogelijkheid om via mail / telefoon / whatsapp contact op te nemen bij vragen die spelen.

Medium pakket
Bij het afnemen van het ‘medium pakket’ zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden en wordt je gedurende 4 maanden ondersteund. de eerste 2 maanden is er wekelijks een contactmoment en de laatste 2 maanden om de week een contact moment.

Small pakket
Bij het ‘small pakket’ kan er een 1 op 1 consult afgenomen worden of losse onderdelen van de grotere pakketten afgenomen worden.
Kennismakingsgesprek van 30 minuten  l €45,-
Analyse voedingspatroon l €69,-
Analyse leefstijl l €69,-
Inzichten in je lijfelijke veranderingen en wat voeding daarin voor jou kan betekenen l €75,-
Kwaaltjes, welke voeding kan mij helpen? l €69,-
Direct aan de slag advies l €69,-
1 op 1 consult l €69,-

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen.