Vitaliteit

Voeding neem je elke dag tot je en iets wat wij dagelijks doen, heeft invloed! Invloed op je gezondheid, je gedrag en je gevoelens.
Ik help je graag bij:

 • de vruchtbaarheid te bevorderen
 • kwalen te verminderen
 • een zo’n fit en vitaal mogelijke zwangerschap
 • te achterhalen waarom een zwangerschap (nog) niet lukt

Plan direct een gratis sessie van 20 minuten in. De sessies vinden plaats via Zoom. Je kan lekker thuis blijven met een eigen gemaakt bakje. Zoom is een heel makkelijk programma wat beeldbellen mogelijk maakt. Het enige wat je nodig hebt is een internetconnectie.

 

De voeding die een moeder (on)bewust tot zich neemt – ook al tijdens de prenatale fase –
leggen de basis voor de rest van een leven.

 

Tijdens deze vrijblijvende gratis sessie maken wij kennis met elkaar en kijken we wat voor een vervolg passend voor jou is. Belangrijk is dat jij er een goed gevoel bij hebt! Er zijn verschillende pakketten die afgenomen kunnen worden (small, medium, large) waarbij voedingspatroon, leefstijl, klachten en doelstellingen aan bod komen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of plan een consult in.

Mooie woorden van mijn klanten

 • Paulien
  Na 2 mislukte ICSI pogingen besloot ik samen met mijn man te stoppen met het traject. De afgelopen jaren hadden mij uitgeput en ik wilde graag weer fit (zowel geestelijk als lichamelijk) worden o.a doormiddel van voeding. Ik wilde al een tijdje iets doen met mijn voedingspatroon maar had geen idee waar te beginnen. Toen ik in contact kwam met Karin was dit precies wat ik zocht, iemand die mij coacht en ondersteund in de juiste voeding en die ook nog gespecialiseerd is in moeilijk zwanger worden. En... Op dit moment ben ik 37 weken zwanger. Na een aantal weken bleek ik spontaan zwanger te zijn en heeft Karin mij een groot gedeelte van de zwangerschap begeleid in voeding en supplementen. Het traject van een half jaar heeft mij en mijn man enorm veel opgeleverd. Ik leerde mijn lichaam beter kennen, wat voeding met je doet, zowel lichaam als geest en het mooie was dat mijn man hier ook in werd meegenomen. Karin zorgde voor de juiste supplementen en paste dit aan waarbij nodig. Karin luistert goed naar jou als persoon, jouw geschiedenis en lichaam. Ook met vragen rondom de zwangerschap heeft ze mij goed geholpen. Ze is erg kundig en heeft veel kennis zowel over voeding als de zwangerschap zelf. Karin, je bent kundig, weet precies waar je het over hebt, luistert goed en bent een fijn persoon om mee samen te werken. Ik vind het nog steeds bijzonder hoe je op ons pad bent gekomen. Precies op het juiste moment en wat ik nodig had. Soms moeten dingen gewoon zo zijn 🙂 Ik hoop dat je nog heel veel andere vrouwen blij kunt maken.
  Paulien
 • Hanneke
  Vanaf het begin dat mijn partner en ik besloten om ervoor te gaan hebben we jouw ondersteuning erbij gehad. Mijn leeftijd is 38. Ik ben op het moment 35+6 weken zwanger. Dit is ons eerste kindje. Elke zondag ruil ik de weken in. Echt spannend dus, wanneer de kleine zich gaat melden. Ik vind je een prettige eerlijke duidelijke persoonlijkheid. Je hebt echt kennis van zaken. De passie straalt ervan af! Door zelf 2 kinderen gebaart te hebben en de nodige ervaring rondom een zwangerschap, voeding, supplementen, beweging, sport, etc., heb je je passie ontwikkeld en je beroep hiervan gemaakt! Hoe mooi is dat?! En dat straal je ook uit, wat je kracht bij zet. Je hebt mij supplementen geadviseerd wat ten goede komt voor de groei van het kindje maar ook voor mijzelf. Verder heb je me van veel adviezen voorzien wanneer ik dat nodig had. Met name in het begin van mijn zwangerschap had ik daar behoefte aan, ik was namelijk enorm misselijk en beleefde van alles waarin jij mij gerust hebt kunnen stellen. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen, bij zoiets intiems. Dankjewel voor het delen van jouw kennis!
  Hanneke

Neem contact op

Wat is goed voor mij én goed voor de baby? Neem contact met mij op om een gezonde en blije moeder te zijn en te blijven! Maak meteen online een afspraak voor een gratis sessie ter kennismaking.