Werkwijze

Tijdens een consult is er een wisselwerking tussen jou en mij. Jij kent je lijf het beste en ik kan jou kennis en vaardigheden geven om je doelstelling te bereiken. Ik help je hier graag mee! Of dit op gebied van vitaliteit is of dat je wilt leren veilig en verantwoord dragen van je – toekomstige- kindje maakt niet uit.
Wat wel een verschil is, is de locatie.

Waar vindt het consult plaats?
Een consult m.b.t. vitaliteit zal online plaats vinden. Van zowel vrouwen die zwanger willen worden als vrouwen die zwanger zijn krijg ik terug dat dit prettig is. Geen reistijd en geen stress om ‘niet gezien te worden’ bij een kinderwens wat je graag voor jezelf wilt houden, of geen stress om als zwangere op tijd op een locatie te zijn en je weer op te laden, want zwanger zijn kost je al genoeg energie!

Een consult m.b.t. dragen, zal bij jou thuis plaats vinden. Ik geef consult in Sneek en  Emmeloord en omgeving. Mocht je op zoek zijn naar een draagconsulent bij jou in de buurt, ik verwijs je graag door naar een van mijn collega’s elders in het land.

 

Vitaliteit

Eerst volgt er een kennismakingsgesprek, waarna op maat gekeken wordt, wat er nodig en wenselijk is. Elke zwangerschap is namelijk anders. De afspraken kunnen online, via een video-call of telefonisch gepland worden. Plan direct vrijblijvend een kennismakingsgesprek in van 30 minuten.

Er zijn drie verschillende pakketten samengesteld:

  • VIP pakket
  • Medium pakket
  • Small pakket

Bekijk hier de inhoud van de verschillende soorten pakketten.

 

Draagconsultent

Het dragen van je kind is zowel voor jou als je kind heel fijn. De juiste draagtechniek gebruiken, maakt het comfortabel voor jullie allebei. Samen plannen wij een afspraak in  waarbij ik bij jou thuis kom en ik je in ongeveer een uur leer om vol vertrouwen zelf je kindje veilig te dragen. Ik kom hiervoor bij jou thuis en neem doeken en een draagpop mee en leer je wat ergonomisch dragen is en waarmee je dit kunt doen.

Bekijk hier de inhoud van de verschillende draagconsults.