Aandacht en ontspanning voor jou als (toekomstige) mamma die graag fit & vitaal wil zijn

Natuurlijk Zwanger Arrangement

Na dit arrangement zit je heerlijk in je vel en weet je hoe je zo fit en vitaal mogelijk kan zijn tijdens of na de zwangerschap of om juist zwanger te worden.

Een moment speciaal voor jou, omdat jij het waard bent!

In oktober kun je zelf -of samen met een vriendin- deelnemen aan een dagdeel die in teken staat van jou! Je even laten verzorgen middels een ontspannen massage en kennis opdoen over welke voeding voor jou werkt.

Natuurlijk Zwanger!

Het ‘Natuurlijk Zwanger!’ Arrangement wordt jou aangeboden door Femke Buma en Karin Batteram. Allebei werken ze vanuit de invalshoek: op natuurlijke wijze! Karin vanuit de voeding, Femke vanuit de huidverzorging.

Karin helpt jou op een natuurlijke manier zwanger worden, zo fit en vitaal mogelijk de zwangerschap door te komen en ook om na de bevalling weer de oude te worden. Bij dit arrangement wordt jouw situatie besproken en krijg je een persoonlijk advies mee om direct mee aan de slag te kunnen gaan.

Femke biedt beauty- en wellness behandelingen aan en geeft jou aandacht en ontspanning. De producten die hierbij gebruikt worden zijn allemaal natuurlijke en biologische producten. Bij dit arrangement wordt gekeken wat op dit moment een passende ontspanning voor je is.

Het arrangement wordt speciaal voor jou op maat gemaakt

Op maat!

Op het moment zelf wordt met jou afgestemd wat jij wilt. Er je aangeboden wordt samen met jou afgestemd wat voor ontspanningsmassage voor jou passend is. Je kunt je voorstellen dat een rugmassage liggend op je buik als zwangere –helemaal als je al in een verder stadia bent- niet meer prettig is, terwijl iemand die niet bevallen is dit weer heerlijk vindt. Een voetenbad, een voetmassage, een nek- en of hoofdmassage: met jou wordt afgestemd wat op dat moment passend is.
Na de ontspanning krijg je onder het genot van een kopje thee en een lekkernij informatie over voeding. Je situatie wordt besproken en eventuele aanwezige klachten en wensen kun je aangeven. Je krijgt advies hoe en welke voeding je kunnen helpen.

Programma:

Welkom bij La Femme
Massage op maat a 45 minuten door Femke Buma
Thee met lekkernij van Karin
Voedingsadvies op maat a 45 minuten door Karin Batteram

Hoe te boeken:

In oktober zijn er verschillende momenten waarop je dit arrangement ‘Natuurlijk Zwanger!’ kunt boeken. Dit kan alleen of met z’n tweeën, samen met een vriendin of je partner bijvoorbeeld.

Dit arrangement is te boeken op tijdstippen tijdstippen op basis van beschikbaarheid. Geen geschikt moment meer beschikbaar? Neem contact op via info@karinbatteram.nl zodat wij samen een geschikter moment kunnen prikken.

Locatie:

Van harte welkom bij Beauty & Wellness salon ‘La Femme’
La Femme is gelegen aan de overkant van het Centraal Station Sneek aan Kanaalstraat 3. Mocht u met de auto komen kunt u voor de deur parkeren voor €2,- per dag of gratis parkeren op het  veemarktplein wat op 500m loopafstand gelegen ligt.

La Femme, Kanaalstraat 3, 8601 GA Sneek

Kosten:

€81,50 (1 persoon), €139,50 (2 personen)

Boek hieronder het arrangement

Als je het arrangement hebt geboekt krijg je via de mail een bevestiging met betaallink. Je reservering is definitief na betaling.

Mooie woorden van mijn klanten

 • Paulien
  Na 2 mislukte ICSI pogingen besloot ik samen met mijn man te stoppen met het traject. De afgelopen jaren hadden mij uitgeput en ik wilde graag weer fit (zowel geestelijk als lichamelijk) worden o.a doormiddel van voeding. Ik wilde al een tijdje iets doen met mijn voedingspatroon maar had geen idee waar te beginnen. Toen ik in contact kwam met Karin was dit precies wat ik zocht, iemand die mij coacht en ondersteund in de juiste voeding en die ook nog gespecialiseerd is in moeilijk zwanger worden. En... Op dit moment ben ik 37 weken zwanger. Na een aantal weken bleek ik spontaan zwanger te zijn en heeft Karin mij een groot gedeelte van de zwangerschap begeleid in voeding en supplementen. Het traject van een half jaar heeft mij en mijn man enorm veel opgeleverd. Ik leerde mijn lichaam beter kennen, wat voeding met je doet, zowel lichaam als geest en het mooie was dat mijn man hier ook in werd meegenomen. Karin zorgde voor de juiste supplementen en paste dit aan waarbij nodig. Karin luistert goed naar jou als persoon, jouw geschiedenis en lichaam. Ook met vragen rondom de zwangerschap heeft ze mij goed geholpen. Ze is erg kundig en heeft veel kennis zowel over voeding als de zwangerschap zelf. Karin, je bent kundig, weet precies waar je het over hebt, luistert goed en bent een fijn persoon om mee samen te werken. Ik vind het nog steeds bijzonder hoe je op ons pad bent gekomen. Precies op het juiste moment en wat ik nodig had. Soms moeten dingen gewoon zo zijn 🙂 Ik hoop dat je nog heel veel andere vrouwen blij kunt maken.
  Paulien
 • Hanneke
  Vanaf het begin dat mijn partner en ik besloten om ervoor te gaan hebben we jouw ondersteuning erbij gehad. Mijn leeftijd is 38. Ik ben op het moment 35+6 weken zwanger. Dit is ons eerste kindje. Elke zondag ruil ik de weken in. Echt spannend dus, wanneer de kleine zich gaat melden. Ik vind je een prettige eerlijke duidelijke persoonlijkheid. Je hebt echt kennis van zaken. De passie straalt ervan af! Door zelf 2 kinderen gebaart te hebben en de nodige ervaring rondom een zwangerschap, voeding, supplementen, beweging, sport, etc., heb je je passie ontwikkeld en je beroep hiervan gemaakt! Hoe mooi is dat?! En dat straal je ook uit, wat je kracht bij zet. Je hebt mij supplementen geadviseerd wat ten goede komt voor de groei van het kindje maar ook voor mijzelf. Verder heb je me van veel adviezen voorzien wanneer ik dat nodig had. Met name in het begin van mijn zwangerschap had ik daar behoefte aan, ik was namelijk enorm misselijk en beleefde van alles waarin jij mij gerust hebt kunnen stellen. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen, bij zoiets intiems. Dankjewel voor het delen van jouw kennis!
  Hanneke
 • Wendelien
  Mijn eerste zwangerschap ging niet vanzelf. Na onderzoek zijn wij uiteindelijk wel spontaan zwanger geraakt en is onze zoon van nu alweer 4,5jaar geboren. Het was voor mij een pittige periode. Ik heb een zware zwangerschap en bevalling gehad waarbij onze zoon in stuitligging lag en ik een postnatale depressie heb gekregen. Meer dan een jaar heb ik met deze depressie gelopen. Het moederschap viel mij zwaar en met hulp van mijn omgeving en medicatie ben ik er bovenop gekomen. Ik had nog een kinderwens al vonden zowel mijn vriend en ik het ook spannend, want hoe de eerste zwangerschap gegaan was en de angst voor weer een depressie, was geen fijne gedachte! Het was echt een zware heftige periode, dat wilden we niet weer! Afgelopen najaar hebben wij een miskraam gehad. Na 8,5w is ons 2e kindje overleden. Het hartje klopte niet meer kwamen wij achter tijdens de 10w echo. Ons leven viel in duigen. Een paar maand later na verdriet en rouw, was ik weer zwanger en heb ik contact met Karin opgezocht om de zwangerschap te doen slagen en om een depressie te doen voorkomen. Ik ben nu 31 weken en 2 dagen zwanger. Begin december ga ik bevallen en we vinden dit heel spannend: Hoe gaat de bevalling? Pak ik de weeën weer goed op? Mijn vriend vind het ook erg spannend, met name of ik er wel goed uit kom met de geschiedenis van de depressie die ik kreeg bij onze eerste zoon. Het ouderschap en de depressie heeft er bij ons beide ingehakt. We hebben ons zo onmachtig gevoeld en zijn elkaar bijna kwijt geraakt. Geen fijne periode om aan terug te denken. Ondanks dat mijn vriend het erg spannend vindt, en ik ook wel, heb ik er alle vertrouwen in. Ik voel mij deze zwangerschap goed, de controles zijn goed en ik heb vertrouwen in dat ik het aan kan. In het coachtraject kon ik mijn verhaal kwijt over wat er gebeurd is en keken wij naar wat goed voor mij en de baby is. Ik slik nu verschillende supplementen die maken dat zowel ik als de baby voldoende voedingsstoffen binnen krijg waardoor de baby kan groeien en ik mij goed voel. Ik heb er veel baat bij. Ik voel mij nu in het 3e trimester nog steeds goed. Voel me minder, ik kan zeggen: zelfs helemaal niet depressief. Mijn leven is heel anders geworden.
  Wendelien